jymy-lp-vampula20.12.23.JPG
LP-Vampulan joukkueen tukena Seinäjoella oli uskollisia faneja.Kuva Hanna Arve-Talvitie

Joulutauolle puhtaalla voitolla JymyVolleysta

20.12.2023

Ottelussa marssittiin tasatahtia tilanteeseen 5–5, jonka jälkeen Vampula kuroi etumatkaa ensin kolmen pisteen verran ja vei erän lopulta yhdeksän pisteen erolla. Toinenkin erä kulki Vampulan tahdissa ja Jymy lahjoitti Vampulalle pisteitä lukuisilla syöttövirheillään. Ensimmäisessä erässä niitä kertyi neljä, toisessa seitsemän. Kolmas erä oli ensimmäisen kaltainen eikä Vampulalla ollut vaikeuksia missään vaiheessa ottelussa.

–Jymy ei päässyt missään vaiheessa otteluun kiinni. Heiltä loppui usko jo ottelun alussa. Olimme alusta asti riittävän hyviä. He tekivät paljon virheitä ja tekivät siten meille ottelun helpoksi. Kun he pääsivät hetkeksi peliin sisään, pystyimme vastaamaan siihen samalla mitalla, sanoo LP-Vampulan toiminnanjohtaja Timo Talvitie.

–Tästä on nyt hyvä lähteä joulutauolle. Harjoitukset jatkuvat heti pyhien jälkeen 27. joulukuuta.

LP-Vampulan voiton takuunainen oli jälleen Cheyenne Jones. Hän teki 22/+19 pistettä. Pisteitä kertyi hyökkäysten lisäksi kahdella ässäsyötöllä ja yhdellä torjunnalla. Hänen hyökkäyspelinsä oli erinomaisessa kuosissa.

Vampula syötti ottelussa yhdeksän ässää ja teki neljä syöttövirhettä. Torjuntoja kertyi viisi ja hyökkäysprosentti oli 39.

Jymylle ässiä kertyi neljä ja syöttövirheitä 13. Joukkueen hyökkäysprosentti oli 28.

LP-Vampula nousi voitollaan liigassa jälleen neljänneksi. Edellä ovat toistaiseksi voittamaton Pölkky Kuusamo 36 pisteellä, toisena LP Viesti 33 pisteellä ja kolmantena Kangasala 28 pisteellä. Pölkyllä ja Kangasalalla pelattuja pelejä on 12, Viestillä 16. Vampulan kanssa tasapisteissä on Puijo Volley, jolla on kuitenkin jo 15 pelattua ottelua Vampulan 13 vastaan.

LP-Vampulan seuraava ottelu on Tahto Areenalla 7. tammikuuta kello 17. Silloin vastassa on Pölkky Kuusamo ja ottelussa taistellaan myös paikasta Suomen cupin kärkinelikkoon.