Kumpikin joukkue pelasi pallot loppuun asti. Kuvat Antti Kaskinen

Viesti oli tänään harjoituspelissä piirun verran parempi

13.9.2023

LP-Vampula Huittisella on takanaan kolme harjoitusottelua ennen liigakauden alkua. Kaksi kertaa vastassa on ollut LP Viesti Salosta ja kerran Hämeenlinnan Lentopallokerho. Näistä otteluista on kertynyt yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Viimeinen harjoitusottelu pelataan perjantaina 22. syyskuuta Orivedellä paikallista OrPoa vastaan.

Ensimmäisessä harjoitusottelussa Salossa LP-Vampula nappasi vierasvoiton erin 1-3. Viikko sitten kotikentällä pelatussa ottelussa nelieräinen ottelu Hämeenlinnaa vastaan päättyi tasan 2-2.

Keskiviikkona 13. syyskuuta pelattu ottelu oli tasaista taistoa Viestin kanssa. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti ratkaisuun asti eli kun neljän erän jälkeen ottelu oli tasan 2-2, viidennessä erässä haettiin ratkaisu. Eräpisteet olivat 24-26, 25-19, 20-25 ja 25-19. Viidennessä erässä mentiin jatkopalloille ja sen vei Viesti pistein 17-19.

Kummatkin joukkueet peluuttivat kaikkia pelaajiaan. LP-Vampulan otteet olivat lupaavia, oli sitten kentällä millainen kokoonpano tahansa.

Varsinainen sarjakausi alkaa LP-Vampulalla tuttuun tapaan Salossa. Ottelu pelataan Salohallissa perjantaina 6. lokakuuta. Sunnuntaina 8. lokakuuta on ensimmäinen kotipeli, jolloin vastassa on OrPo.