Kristiana Petrova oli LP-Vampulan paras pelaaja tänään Kuopiossa. Kuva Antti Kaskinen

Kotijoukkueet vahvoja puolivälierien avauskierroksella

15.3.2023

LP-Vampulan ja Puijo Wolleyn avaus puolivälierissä noudatteli samaa linjaa kuin muissakin avauskierroksen otteluissa. Puijo nappasi ensimmäisen voiton eri 3-0  (25-21, 25-15, 25-15).

-Puijon pelin tempo oli murhaavaa meille. Kun he saavat vastaanoton ja puolustuspallot passarille, peli on sen jälkeen todella nopeaa. Ensimmäinen erä oli tasaista aina 21 pisteeseen asti, mutta sen jälkeen emme enää päässeet peliin mukaan, sanoo LP­-Vampulan manageri Timo Talvitie.

LP-Vampula teki ottelun aikana virheitä aivan liikaa.

-Puijon peli on monipuolista, taitavaa ja viisasta. Joukkueemme kapteeni Kristiana Petrova piti meitä ensimmäisessä erässä pelissä mukana. Jouduimme pelaamaan hyvää torjuntaa ja puolustusta vastaan ja meillä oli aina kiire.

Timo Talvitie pitää Puijon passaria Oksana Rusnachenkoa parhaana mitä hän on koskaan kentillä nähnyt.

-Meidän pitää saada peliämme monipuolisemmaksi ja onnistua paremmin kentällä. Voittaminen edellyttää meiltä virheetöntä peliä. Vastassa on kuitenkin selvästi meitä parempi joukkue. Meidän pitää nyt koota rivimme ja pelata huomenna paineettomasti ja rennosti. Meillähän on tässä sarjassa vain voitettavaa. Katsotaan, mihin pelimme huomenna riittää, sanoo Timo Talvitie.

Puolivälierien toinen ottelu pelataan jo huomenna Kuopiossa. Ottelu alkaa klo 18.30 ja se on nähtävissä Ruutu+-kanavalla.

Puijo Wolley– LP-Vampula 3-0 (25–21, 25–15, 25–15)

Koti: Emilia Kääntä 11/+7, Hilkka Hujanen 10/+5, Oksana Rusnachenko 7/+7

Vieras: Kristiana Petrova 21/+12, Teija Vuorenmaa 8/+1, Ella Aalto  2/+1