DSC_0675.JPG

LP-Vampula Huittinen kuittasi alkukauden tappion Nurmossa

7.2.2021

Ottelun henki oli alusta alkaen se, että pystyykö Vampula nollaamaan edellisen ottelunsa ohisuorituksen sarjajohtajaa Kangasalaa vastaan sekä kauden avausottelun tappion Jymystä.

Ottelun alussa Vampula vaikutti hyvin organisoituneelta ja otteluun hyvin keskittyneeltä. Myös kotijoukkue vaikutti olevan täynnä tahtoa ottaa pisteet vierailijoilta kauden avausottelun tapaan.  Vampula oli selvästikin valmiimpi tähän otteluun ja ensimmäinen erä tulikin varsin hyvällä suorituksella Huittisiin pistein 25-21. Toisessa erässä sama hyvä vire jatkui ja pisteet sen luoman hyvän pelin myötä  myös kotiin pistein 25-19.  Kolmannessa erässä, kuten usein ennenkin nähdyn mukaisesti kahden erävoiton mukanaan tuoman hyvän olon myötä vieraiden peli ottaa askeleen rennompaan suuntaan, niin veitsi kurkulla olevan kotijoukkueen peli ottaa askeleen eteenpäin, niin kävi tämänkin illan koitoksessa. Nurmo otti tuosta tilaisuudesta kiinni ja vei kolmannen erän nimiinsä 18-25. Neljännessä erässä huittislaisjoukkue kokosi rivinsä uudelleen ja otti erävoiton selkein numeroin 15-25 ja sitä myötä myös tärkeät kolme sarjapistettä. Ottelu päättyi lopulta Huittislaisriemuun puhtaasti erin 1-3  (17/25 22/25 25/17 15/25).

Parhaina Nurmolaisraati palkitsi kotijoukkueen pelaajista parhaana Riikka Valkosen ja Vampulasta hienon hyökkäyspelin pelanneen Taylor Miltonin