DSC_2262.JPG

Mestaruusliigassa täydet pisteet sarjaviitoselta, Orpolta. Viimeisistä seitsemästä ottelusta kuusi voittoa

3.2.2021

Ottelu oli aivan eri tasoinen, kuin joukkueiden aiempi kohtaaminen kauden alulla. Harmillista, ettei
fanit pääse kokemaan näitä tunnelmia livenä. Syöttö-/vastanottopeli oli isossa roolissa illan taistossaja siinä kotijoukkue onnistui vieraita paremmin. Kotijoukkue vei ässät murskaavasti 19-8, joista ison määrän (9) tehtaili Taylor Milton, joista peräti seitsemän ottelun ratkaisseessa neljännessä erässä. Vaikka otteluun mahtui kosolti syöttöpisteitä, niin siihen mahtui myös hienoja hyökkäyksiä ja kovienkiniskujen upeita puolustamisia, joita eniten esitti molemmat liberot, Iina Niemelä ja Sini Häkkinen.

Molempien joukkueiden hyökkäyspisteistä isoimman osan takana oli ulkomaalaisvahvistukset,
Vampulan Milton, Lofton ja Petrovic sekä vierailijoiden Ubavic ja Kalatarindou. Ottelusta pisteet
jäivät siis puhtaasti Huittisiin, erin 3-1
Voiton myötä LP-Vampula nousi sarjataulukossa jo seitsemänneksi vain neljän pisteen päähän kaksi
ottelua enemmän pelanneesta LiigaPlokista. Parhaina palkittiin Orposta Isidora Ubavic ja
kotijoukkueesta loppumetreillä Loftonin eteen kiilannut ässäsankari Taylor Milton.

Lehdistötilaisuuden kommentit
Isadora Ubavic, Orpo
- Onnittelut LP-Vampulalle, he pelasivat erittäin hyvin. Ottelu oli kovaa taistelua molemmilta
joukkueilta ja haluan onnitella myös meidän joukkuetta hyvästä taistelusta. Meillä oli ikävä
Anastasian loukkaantuminen, joka omalta osaltaan aina vaikuttaa joukkueen mielialaan.

Taylor Milton, Vampula
- Pelimme oli paljon parempaa, kuin ensimmäisessä osassa sarjakautta. Saimme käännettyä
aiempien Orpolle hävittyjen ottelujen sijaan voiton itsellemme. Sain hyvän syöttöputken neljänteen
erään, jopa niin monta suoraa pistettä, etten muista määrää, ehkä viisi tai kuusi, mutta tuntui
hyvältä kun sai autettua joukkuetta voittamaan neljännen erän ja sitä myötä koko ottelun. Tästä
mennään eteenpäin ottelu kerrallaan ja katsotaan mihin asti pystymme menemään.