DSC_1158.JPG

LP-Vampula Huittinen vuoristorataottelun voittoon

1.12.2020

Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta hyvällä sykkeellä ja Plokilta se alkoi hiukan nihkeästi. Tuo sama tilanne jatkui kahden ensimmäisen erän verran ja ne kirjattiin LP-Vampulalle. Pitkän erätauon jälkeen Vampulan fokus tuntui hiukan kadonneen ja Putaalaisten otteet sen sijaan paranivat. Neljäs erä oli LP-Vampulalta heikoin esitys ja sen sijaan peliin kiinni päässeet vierailijat paransivat otteitaan koko ajan vieden kolmannen erän perään myös neljännen nimiinsä. Viidennessä huittislaisjoukkueen peli oli alkuottelun tasolla, tai ehkä jopa parempaa ja siihen rynnistykseen ei Ploki pystynyt vastaamaan. Ottelu päättyi lopulta LP-Vampulan voittoon 3-2 (25/17 25/20 22/25 18/25 15/8)

Lehdistötilaisuuden kommentit

Jaelyn Keeney, Ploki

Ottelu oli meille haastava. Vampulalla oli ottelun alussa hyvä flow- tila päällä, ja me emme päässeet peliin oikein mukaan. Liigaplokin joukkue on kauden alussa pelannut sarjassa korkeammalla olevia joukkueita vastaan ja nyt ”toisella kierroksella” pyrimme tekemään kovaa töitä, että saamme joukkueestamme parhaan mahdollisen irti.

Mila Viljanen, Vampula
-Ensimmäinen viisieräinen tällä kaudella. Kahden ensimmäisen hyvän erän jälkleen annettiin sen ehkä hiukan liikaa maistua ja fokus hieman karkasi. Pelimme on ehdottomasti paljon parempaa kuin kauden alussa. Ollaan päästy joukkueen kanssa nyt treenaamaan yhdessä jo jonkin aikaa ja saatu hinkattua kuvioita. Kuusamosta ja Plokista vieraissa lähdetään hakemaan maksimaalista tulosta.

Jääskeläinen, Ploki

Melkoista vuoristorataa oli pelimme tänään. Kaikki varmaan huomasivat, ettemme kovin ihmeellistä peliä esitetty kahteen ensimmäiseen erään. Kolmas ja neljä oli meiltä parempaa, mutta viidennessä pudottiin taas alkuottelun tasolle.

Darko Dobreskov
- Iloinen ja kiitollinen voitosta. Kahden ensimmäisen erän jälkeen kadotimme fokusta ja aloimme tehdä asioita, joita meidän ei enää pitäisi tehdä. Kaikkeista tärkeintä kuitenkin oli, että nousimme takaisin peliin kahden hävityn erän jälkeen. Kaiken kaikkiaan olen iloinen seuran ja pelaajien puolesta  ja koen että me ansaitsimme tämän voiton, koska olemme harjoitelleet kovaa ja voitot ovat sen työn tulosta.

Vastaanotto 40 (6)% / 39 (3)%, torjunnat 7/15, ässät 14/10, hyökkäys 40% / 35%.