DSC_7358.JPG

Toinen 3-0 voitto samalle viikolle, nyt taipui Nurmo

15.2.2020

LP-Vampulalle jo toinen 3-0 voitto samalle viikolle!

LP-Vampula jatkoi hienoja esityksiään ja vei keskiviikkoisen Viesti pelin tavoin ottelun puhtaasti 3-0. Nyt huittislaisjoukkueen hyvän vireen joutui toteamaan Jymy Volley Nurmosta. Vampula aloitti ottelun vahvasti ja vei peliä selvästi, lukuunottamatta toista erää. Toisessa erässä Jymyllä oli jo yksi eräpallo, mutta erä kääntyi kuitenkin lopulta Huittisiin pistein 26-24, ja koko ottelu erin 3-0 (25/18, 26/24, 25/18)

Iina Andrikopouloun mukaan joukkue tuli ottelun ensimmäiseen erään tosi hyvin valmistautuneena ja hyvällä sykkeellä.

- Toisessa erässä takki saattoi hiukan aueta ja päästettiin Nurmo peliin mukaan, mutta onneksi se kuitenkin lopussa saatiin käännettyä kotiin. Kolmannessa olimme taas niskan päällä koko ajan, kommentoi Harjavaltalaislähtöinen hakkuri tuntojaan lehdistötilaisuudessa. Itseluottamus on noussut ja usko joukkueen menestymiseen on käsinkosketeltavalla tasolla.

Päävalmentaja Darko Dobreskov pitää taatusti huolen, ettei liiallisia leijumistunteita kuitenkaan pääse valloilleen, vaan nöyrästi taistellaan jokaisesta pisteestä, vastustajasta huolimatta.

Jymyn parhaana pelaajana palkittu, hyvin nurmolaisten passipeliä pyörittänyt Anniina Keinonen kertoi pelin olleeen samankaltainen kuin viime aikoina Jymy on pystynyt esittämään.

- Nyt on hiukan nihkeä vaihe alkanut ja tuntuu olevan vaikeuksia päästä peliin kiinni. Pudotuspelipaikan varmistaminen on nyt ehkä tärkein tavoite loppukaudelle ja tietysti pelin saaminen uomiinsa.

Jymyn päävalmentaja Kari Tuomelan mielestä Jymy ei saanut parastaan tänään irti ja siksi Vampula vei pisteet. Myös tuomaritoiminnasta hänellä oli melko paljon arvostelevia kommentteja.

-Treenaaminen on ollut hiukan repaleista, kun on ollut monenlaisia tapahtumia, jotka ovat sotkeneet treenaamisrytmiä. Jokaista ottelua lähdemme voittamaan, mutta tällä kaudella taso on todella kova ja helppoa ei pisteiden kerääminen ole. Cveticanin on niin vahva ja taitava pelaaja, ettemme häntä pysty pysäyttämään, vaikka siihen kuinka koittaisimme panostaa.

LP-Vampulan päävalmentaja Darko Dobreskov oli luonnollisesti tyytyväinen lopputulokseen.

-Kuten viime pelin jälkeen tässä tilaisuudessakin kerroin, niin otimme Nurmon tosi tiukasti ja tarkasti syyniin ja valmistauduimme otteluun sen edellyttämällä tavalla. Nurmo on ollut tammikuussa tosi kova joukkue, ja heidät aliarvioimalla ei hyvää seuraa. Kokonaisuutena ottelu oli meiltä kelpo esitys, vaikka toisessa erässä hiukan notkahdettiinkin.