DSC_3131.JPG

Yksi sarjapiste Hämeenlinnasta tuomisina

8.1.2020

LP-Vampula Huittisen kolmas Hämeenlinnan Lentiskerhon kohtaaminen tämän kauden peleissä ja kauden toinen mestaruusliigaottelu ei ollut kahden ensimmäisen erän osalta aikaisempien veroinen. Vampula saiyhden sarjapisteen hävittyään ottelun erin 3-2, eräpistein 25-20, 28-26, 22-25, 27-29 ja 15-11.

Ensimmäinen erä meni Lentiskerholle, mutta toisessa Vampula pääsi jo 14-10 johtoasemaan. Erän loppu kuitenkin kääntyi Vampulan kahdesta eräpallosta huolimatta kotijoukkueelle osittain Vampulan virheilyn kautta.

Kolmannessa Vampula sai tukevan johdon ja piti sen loppuun asti. Neljännessä nähtiin Vampulan nousu taisteluun mukaan, kun täydet pisteet olivat jo valumassa kerholle. Hämeenlinnan ottelupallotilanteessa 18-24, kovalla kuormalla ollut Cveticanin iski pallon pisteen arvoisesti. Seuraavaksi Iina Andrikopouloun syöttövuoro kesti eräpalloon asti. Vampulan huima nousu palkittiin lopulta vasta jatkopalloilla 27-29.
Viides erä oli jo hieman väsyneen näköistä puurtamista, jossa Hämeenlinna tasaisuudellaan kampesi erävoiton 11-15 ja vei kaksi sarjapistettä, kun Vampulalle jäi yksi piste.