DSC_0149.JPG

Täydet pisteet maanantai-illan ottelusta

23.10.2019

Ottelu alkoi kotijoukkueelta hienosti kahdella Nina Jakicin ässällä ja jatko antoi merkkejä helposta pelistä. Mutta kuten varsin usein vastaavissa tilanteissa tilanne kääntyy ja kestää koko erän. Näin kävi nytkin ja pohjoisen vieraat vei erän selvästi pistein 17-25.

Toinen erä alkoi paremmin osoittaa illan kulun ja kotijoukkue oli selkeästi parempi kaikilla osa-alueilla vieden peliä erityisesti Aleksandra Cveticanin näyttävillä iskuilla laidasta, jota Nina Jakic ja Jenni Jantunen keskeltä hienosti säestivät. Ottelu lopulta kotijoukkueelle erin 1-3 (17-25, 25-13, 25-16, 25-17).

Viivi Pyhäjärvi, Wovo

Vastustaja tuli kovaa toiseen erään, emmekä siihen pystyneet vastaamaan, emmekä saaneet peliä kulkemaan enää oikeastaan koko ottelun aikana. Meillä on hyvä yhteishenki ja saamme pidettyä peli-ilon myös tappion hetkillä. Sille on hyvä rakentaa.

Klara Peric, LP-Vampula

Haluan kiittää joukkuettamme. Osoitimme pystyvämme hyvään joukkuepeliin tänään. Tulimme hyvin otteluun ensimmäisen erän kompuroinnin jälkeen ja pystyimme pitämään tasomme ottelun loppuun asti.

Tuomas Alatalo, WoVo

Onnittelut Vampulalle voitosta. Vastaanotto ja hyökkäyspeli oli Vampulalla varsin hyvällä tasolla tänään. Oman joukkueen esitykseen en ole oikein tyytyväinen. Mentaalipuolella on tekemistä, sillä virheistä yli pääseminen kestää aivan liian kauan. Hyökkäyspelissä meillä on vielä paljon töitä, että pystymme hyökkäämään jatkossa laajalla rintamalla.

Darko Dobreskov, LP-Vampula

Ensimmäisen erän jälkeen saimme pidettyä fokuksen ottelussa ja tekemisessä lähes koko ajan. Meillä on parannettavaa vielä paljon, mutta me elämme kehitysprosessia joka harjoituksissa ja otteluissa ja tavoite on olla niin hyviä kuin mahdollista kun ratkaisupelit alkavat.