DSC_7817.JPG

Taika murtui 1-3

15.2.2019

Viesti katkaisi koko kauden kestäneen taian ottamalla kolme pistettä erin 1-3 viimeisessä ”vanhan salin ” välipelissä.

Ensimmäisen erän alkupuolisko oli ehkä kauden kovatasoisinta naislentopalloa, mitä tällä kaudella on nähty. Se lopulta palkittiin kotijoukkueen erävoitolla. Yhden erän voittamisesta ei pistesaldo kohene ja kun salolaisvieraat kaapivat voitot kolmesta seuraavasta erästä, niin kolme pistettä kirjattiin Viestille.

Neljännessä erässä kotijoukkueella oli vielä mahdollisuudet tulla mukaan voittokamppailuun, kun Eliisa Peit kahdella peräkkäisellä torjuntapisteellä avusti Vampulan jo 23-21 johtoon. Samainen peluri kuitenkin epäonnistui ”varman pisteen” vastapallon lyönnissä ja toivottu eräpallo vaihtui Viestin kavennukseen ja syöttövuoroon. Enempää salolaiset eivät apua tarvinneet, vaan veivät erän ja samalla ottelun 1-3 (25/20 19/25 18/25 23/25)

Hillaelina Hämäläinen, Viesti

Hyvätasoista lentopalloa ja me olimme onneksemme piirun verran kovempia ja saatiin pisteet. Pelaaminen on kivaa, enkä osaa vielä sanoa miten pitkään vielä jatkan. Katsotaan. Joukkueemme on mennyt paljon eteenpäin koko ajan. Hommia on vielä edessä ennen ratkaisuotteluita.

Emilia Sipilä, Vampula

Harmittaa kun ottelu alkoi todella hyvin ja sitten jossain kohtaan se meni jälleen sekaisin. Oma vastaanotto pitää saada varmemmaksi. Pelaaminen on aina kivaa ja tykkään etenkin puolustamisesta. LP-Vampulalla on tosi hyvä joukkue ja olemme päättäneet antaa kaikkemme ja pyritään voittamaan kovatkin joukkueet jatkossa.

Tomi Lemminkäinen, Viesti

Hyvä peli oli ja me pelattiin pääasiassa hyvällä tasolla. Ensimmäisessä erässäkin tappiosta huolimatta oltiin saldossa +11. En muista ollaanko moista saatu ennen tappioerässä. Tämmöiseen peliin meidän pitää pystyä jatkossakin ja saada paras iskukyky pudotuspeleihin. Viestillä on kovan luokan porukka koossa ja jokaiselle pelipaikalle löytyy tasoa. Kenelläkään ei ole sellaista vammaa, mikä haittaisi pelaamista. Yleispelaajia kierrätämme ja sama tilanne on myös passareilla.

Darko Dobreskov, Vampula

Viesti on parempi joukkue tällä hetkellä ja siksikin ansaitsi voiton. Monia syitä löytyy siihen, että Viesti vei pisteet. Me olemme viimeisissä peleissämme hävinneet eriä aivan loppumetreillä. On hieman haasteellista saada pidettyä joukkueen vire maksimitasolla koko ottelun.  Me olemme pitäytyneet suunnitelmassamme kehittää nuoria pelaajia, jotka olivat mukana jo kesäharjoituksista lähtien. Nyt siirrymme uuteen halliin ja toivottavasti saamme sieltä kotiedun mukaisen tunnelman. Tilanne on joka tapauksessa paljon aiempia vuosia parempi, jolloin jatkopelit on jouduttu järjestämään muilla paikkakunnilla.