• Lautturi
DSC_5874.JPG

Riumurikas voitto Pölkystä!

21.1.2019

Kaksi ensimmäistä erää oli keskiviikkoisen Hämeenlinna pelin tavoin kotijoukkueelta oikein hyvää esitystä ja sitä myös eräpisteet 25-18 ja 25-19 kertovat. Pitkän erätauon jälkeen peli jälleen tasoittui ja Vampulan syötöt ja lyönnit eivät aivan pysyneet rajojen sisäpuolella. Erä lopulta Kuusamolle pistein 22-25. Erän aikana Vampulan liberot alkoivat jakaa vastuuta, Emilia jatkoi puolustavana ja Sahlberg tuli vastaanottavaksi liberoksi. Se toi selkeyttä ja rauhallisuutta liberopeliin. Oona Pennasella oli hyvä sisääntulo toisessa erässä, jossa hänen syöttövuorollaan tehtailtiin viisi tärkeätä pistettä.

Otteluisäntä, pelaajien yhtenä ruokapaikkanakin toimiva Toripuoti palkitsi kotijoukkueen parhaana keskipelaajan, mutta viimeisen erän hakkurina pelanneen Claire Felixin ja vieraista Huittisissakin aikoinaan pelanneen Essi Helmisen.

Lehdistötilaisuuden anti pähkinänkuoressa:

Essi Helminen, Pölkky Hävittiin, siinä päällimmäiset mietteet. Vastustaja oli vaan parempi tänään eivätkä tehneet yhtä paljoa virheitä kuin me. Joka osa-alueella Vampula vei meitä. Eiliseen Nurmo peliin nähden aivan erilainen peli. Täällä on hyvä tunnelma ja meteli tuntuu vaan yltyneen niistä ajoista, kun itse täällä pelasin.

Claire Felix, Vampula Todella hyvä peli. Hienoa että saimme tällaisen näytöksen faneillemme. Tänään oli tärkeätä itsellekin, että pääsin hyvälle tasolle, etenkin kun kauden toinen puolisko ei ole lähtenyt käyntiin aivan toivotulla tavalla.

Tuomas Alatalo, Pölkky Selkeä peli ja Vampula syötti meidät kumoon. Vampula painoi hyvin läpi pelin ja ansaitsi voittonsa tänään. Nurmo pelissäkin eilen oli lyhyet mustat hetket, mutta niistä silloin selvittiin. Tänään emme mahtaneet mitään. Neljän joukkoon tässä pyritään pääsemään. Europelien menestys on ollut kaudella plussaa. Kevättä kohden mennään hyvillä fiiliksillä.

Darko Dobreskov, LP-Vampula: Peli oli varsin tärkeä meille, koska saimme tärkeät pisteet ajatellen runkosarjan tavoitteitamme. Voitto hyvällä pelillä oli myös henkisesti tärkeä.

Vampula: Felix 19/+15, Nayara 13/+8, Bright 13/+6 Pölkky: Kjelstrup 17/+9, Helminen 13/+1, Swanegan 10/+6